De Hollandse Nieuwe is het Nederlandse kwartaalmagazine van de Nederlandse Vereniging. Het magazine wordt hardcopy verstuurd naar al onze leden en wordt daarnaast ook digitaal gepubliceerd. Ieder magazine heeft een ander thema. We zijn trots op ons eigen magazine en dat willen we graag laten zien!

We hebben een redactie en een eindredacteur die er iedere keer voor zorgen dat de Hollandse Nieuwe vol staat met interessante, leuke, grappige, ontroerende artikelen, columns, verenigingsnieuws, mooie foto’s en nuttige informatie voor Nederlanders in Hong Kong. Daarnaast hebben we twee Engelstalige pagina’s voor de rubriek ‘Doe maar Dutch’.

Laat ook van je horen! We zijn altijd op zoek naar (vaste) gastschrijvers die het leuk vinden hun bijdrage te laten plaatsen in de Hollandse Nieuwe. Mocht je een nog grotere bijdrage willen leveren en redactielid willen worden, dan horen we dat ook graag. Je kunt mailen naar magazine@nedverhk.com.

Ben je geïnteresseerd om te adverteren in de Hollandse Nieuwe? Kijk dan op de pagina over sponsoring voor meer informatie.

Blader hier door de nieuwste editie en klik hier om de vorige edities terug te vinden.