De Nederlandse Vereniging Hong Kong organiseert leuke activiteiten voor jong en oud voor Nederlanders in Hong Kong. Wij organiseren veel verschillende activiteiten gedurende het verenigingsjaar dat van september tot en met augustus loopt. Onze leden worden op de hoogte gehouden door middel van onze maandelijkse e-mail nieuwsbrieven, onze Facebookpagina, de website en ons kwartaalmagazine Hollandse Nieuwe.

Lees meer over ons gezellige bestuur.

Word lid van de leukste vereniging van Hong Kong, aanmelden kan hier.

Vrijwilligers:

De Nederlandse Vereniging Hong Kong draait op vrijwilligers. De bestuursfuncties zijn volledig vrijwillig en ook voor onze evenementen en activiteiten zijn wij afhankelijk van mensen die het leuk vinden een handje mee te helpen in hun vrije tijd.

Voor de verschillende evenementen stellen wij kleine comités op en communiceren wij voornamelijk via de groepsapp. Aan het begin en tussendoor komen wij een aantal keer samen onder het genot van een lekker kopje koffie of tijdens de lunch om de organisatie van het betreffende evenement te bespreken en door te nemen.

Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste vrijwilligers, dit is tevens een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen in Hong Kong. Stuur een mailtje naar vz@nvhongkong.com voor meer informatie!